Flyinge Ryttarförening 27/9

Hopptävling med Hexa, det gick superbra. Årets första inomhus tävling. 

0fel och gul o blå rosett. 
90 cm 


Kommentarer
corneliaeriksson.blogg.se

Vad roligt att det gick bra! :)

2015-10-10 @ 08:47:10
URL: http://corneliaeriksson.blogg.se/
HTTP://Nouw.com/emelieruukel

Oj, va kul ändå att du opererat någon annanstans!
Som sagt, Rocket har ju en bruten manke också + kissingspines så hans rehab är ju 12 veckor och då har jag fått börja trava vecka 12! Så vår rehab känns ganska mycket längre än 3 månader, på gott och ont men 9 kotor är borttagna och därför är jag osäker på om vi kommer kunna hoppa igen, men allt beror ju på rehaben och muskelmassan :)

Jag skriver också dagliga notiser till mig själv, annars kommer man ju inte ihåg! Du har inte lust att skriva ett inlägg om hela eran resa? Så man kan läsa lite mer utförligt 😃

Tyvärr är ju inte Rocket den tydligaste hästen, han kämpar sig igenom smärtan trotts att det gör skit ont, han blev kallas mördarhäst i stallet av vissa för dom tyckte han va lömsk, men tack och lov har jag fått bevisat för mig att han är den mest lojala hästen man kan äga, i grund och botten gjorde han mer än vad han klara av bara för att jag bad om det! Så mördarhäst kan folk stoppa upp i röven! 😃

2016-04-28 @ 10:42:15
Anonym

Amen tack snälla för kommentaren och kul att du följer vår resa!

Man skriver om saker när man är redo för dom helt klart!
Om du blir det eller inte är en tidsfråga och man ska absolut inte pusha fram det, det kommer av sig självt den dagen det är dags!

Det jag känner med rockets resa är mest att det verkligen är värt att testa ifall chansen finns! Det finns hopp trotts att det är ett stort jävla mörker tills den dagen man verkligen får svart på vitt om hästen kommer bli bra!

Jag lever fortfarande i en gråzon men börjar gå mer och mer åt det vita hållet! 🙏🏼🙏🏼

2016-11-11 @ 22:02:11
URL: http://nouw.com/emelieruukel


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bacchusbira.blogg.se

Här får ni följa min resa med Bacchus Bira. "Bira" är importerad från Danmark år 2007 och köptes då av Malin Melander men sedan april 2012 ägs han av mig Elin Kosola . Född 1999-01-01 och är min Birabus.

RSS 2.0