Sändagen

Pay and ride Klippans RK (östra ljungby)
Med bira, mycket duktig och lugn på framridnigen. Blev kort framridning men ett resultat på 57% i LB :2 :)

Super nöjd. 


80cm Ringsjöortens RF



Mycket bra start inför utomhus säsongen, började i lite undertempo, sen blev det bättre flyt. Slutade med 2 tidsfel men en noll runda på hinder i 80cm. Nu är vi igång vilken Hexa vi har :) 

Nya skor

Bira och Hexa fick nya skor idag, Bira fick lite "lugnande" och var mycket duktig under tiden, så glad att man hittat något som fungerar. 

Hexa fick broddhål så here we come gräsbanehoppning :) 



Öppenbana Åstorps RF

Fick en spontan ide och dra iväg båda hästarna på öppenbana. Både för lastträning och för att miljöombyte. Det gick riktigt bra i början. började med Bira och fick honom verkligen fram till handen, vi blev lämnade i ridhuset ensamma men i början tyckte Bira att han inte ville vara där själv men sen hoppade vi några språng på 70-80.
Väl inne på banan, började vi hoppa banan som låg på 70-90cm. 
De här med halvhalter bör vi öva med på, Bira testade ta kombinationen på studs men insåg i sista sekund att de va omöjligt och jag åkte i backen två gånger, var av att sista gången landa jag illa och fick lite smällar här och där dvs lite smått mörbultad. 
Vilket bara då vara att borsta av sig, packa ihop och åka hem med en Hexa som lyckats bevisa att man inte kan gräva sig ut genom transportgolvet. 



Bjuder på en gammal bild där Bira faktisk var duktig :) 

bacchusbira.blogg.se

Här får ni följa min resa med Bacchus Bira. "Bira" är importerad från Danmark år 2007 och köptes då av Malin Melander men sedan april 2012 ägs han av mig Elin Kosola . Född 1999-01-01 och är min Birabus.

RSS 2.0